1. Hur många körlektioner kommer jag att behöva?
– Tyvärr en helt omöjlig fråga att svara på om vi aldrig kört med Dig. Däremot kan vi efter en eller ett par lektioner göra en uppskattning av antal lektioner, men det är många saker som styr utvecklingen t ex hur mycket Du kommer att köra hemma och hur regelbundet Du kör på trafikskolan.

De flesta kör någonstans mellan 20-30 lektioner men det finns också dem som bara kör 5-6 lektioner likaväl som det finns dem som behöver 50-60 lektioner. Allt är normalt!
Undvik att jämför Dig med kompisarna för som i allt annat är man olika även i körkortsutbildning.

2. Håller Ni kvar elever för att tjäna mer pengar?
– Nej! Det skulle i så fall vara den sämsta ”reklam” och den största otjänst vi kan göra oss själva. Visst, vårt levebröd är eleverna men BARA de nöjda eleverna. Vi får nya elever genom att ge våra nuvarande elever den bästa och mest prisvärda utbildning de kan få. Inte många andra branscher är så ”rykteskänsliga” som trafikskolorna.

3. Kan jag byta trafiklärare om jag skulle vilja?
– Självklart! Ibland kan man känna att kemin inte stämmer helt hundra och då är det inga problem att byta lärare. Då är det bra att köra på en skola där det finns flera lärare att välja på. Prata med våra tjejer i receptionen så hjälper dem dig.

4. Måste handledare och elev gå samtidigt på introduktionsutbildning (handledarutbildning)?
– Nej inte nu längre. Reglerna ändrades 1/9-10 så nu kan man gå var för sig. Läs mer under ”Utbildningar – Handledarutbildning”.